De Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) is een toegewijde non-profitorganisatie die zich inzet voor het beschermen en redden van wilde dieren in Thailand.  Met een focus op het behoud van bedreigde diersoorten, zoals olifanten, gibbons, beren en tijgers, speelt WFFT een cruciale rol in het behoud van de Thaise biodiversiteit.

Donaties aan WFFT spelen een essentiële rol in het ondersteunen van hun inspanningen op het gebied van wildbescherming en rehabilitatie. Deze donaties stellen WFFT in staat om zorg te bieden aan geredde dieren, medische behandelingen te financieren, rehabilitatieprogramma’s uit te voeren en educatieve initiatieven te ondersteunen.

Met behulp van donaties kan WFFT ook bijdragen aan de handhaving van de wetten met betrekking tot dierenwelzijn in Thailand. Ze werken samen met lokale autoriteiten om illegale handel in wilde dieren te bestrijden en overtreders te vervolgen. Daarnaast investeert WFFT in het vergroten van het bewustzijn bij de lokale bevolking en het onderwijzen van toekomstige generaties over het belang van wilde dieren en hun leefgebieden.

Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil voor de WFFT en de dieren die zij beschermen. Door te doneren aan WFFT draag je direct bij aan het behoud en herstel van wilde dieren in Thailand. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig te doneren of  donateur te worden om hun werk op de lange termijn te ondersteunen.

WFFT waardeert en erkent de genereuze steun van individuen en organisaties die donaties verstrekken. Ze zorgen ervoor dat alle donaties verantwoord worden gebruikt om een maximaal positief effect te hebben op het behoud van de Thaise wilde dieren.

Dankzij de gulle bijdragen van donoren kan de Wildlife Friends Foundation Thailand voortdurend werken aan het realiseren van haar missie om wilde dieren te beschermen, te rehabiliteren en bewustzijn te creëren. Samen kunnen we een blijvend verschil maken voor de toekomst van de Thaise natuur.

Doneer en help mee!

Er komt een donatieformulier.

U kunt eenvoudig doneren door een donatie rechtstreeks via uw bank overmaken te maken? naar:

Wildlife Friends Nederland:
Doe een donatie via bankoverschrijving
(Geregistreerd  in  Nederland)
“Wildlife Friends Nederland”
ING Bank / account-number: 7243182

Haarlemmerdijk 97
1013 KD Amsterdam In Nederland
IBAN: NL12INGB0007243182
BIC: INGBNL2A