9 zeldzame neushoornvogels en 3 bedreigde gibbons arriveren bij WFFT

Een anonieme beller heeft negen zeldzame neushoornvogels en drie bedreigde gibbons overgedragen aan WFFT.

Het vermoeden bestaat dat de dieren allemaal illegaal uit het wild zijn gevangen en waarschijnlijk bestemd waren voor de exotische dierenhandel of om te worden gebruikt in dierencafés.

Dergelijke angsten worden ondersteund door rapporten die WFFT heeft ontvangen over wilde dieren die in Myanmar worden gestroopt en vervolgens via zeeroutes naar Japan worden gesmokkeld.

Gelukkig zijn deze jonge dieren nu veilig en krijgen ze de specialistische zorg die ze nodig hebben. Na een eerste gezondheidscontrole door ons dierenartsenteam krijgt elk dier nu met de hand een gezond dieet om ze te helpen weer op krachten te komen.

WFFT biedt onderdak aan meer dan 700 dieren. Zonder uw steun kunnen we niet zoveel mensen redden en verzorgen. Bij elke nieuwe aankomst moeten we ze voorzien van een speciaal soortspecifiek huis, voeding en verzorging.

We doen een beroep op jullie, onze vrienden, om ons alsjeblieft te helpen hen te helpen. Kun je deze dieren alsjeblieft helpen om de tweede kans en voortdurende zorg te krijgen die ze nodig hebben?