Welkom

Welkom bij de Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT), een organisatie die zich inzet voor het beschermen van wilde dieren in Thailand. De WFFT is opgericht door Edwin Wiek, een gepassioneerde natuurbeschermer en activist die al meer dan 20 jaar in Thailand woont en werkt. Edwin en zijn team zijn toegewijd aan het bevorderen van het welzijn van wilde dieren en het beschermen van hun leefomgeving tegen bedreigingen zoals habitatverlies, stroperij en illegale handel.
Op deze website kunt u meer te weten komen over de WFFT en de vele projecten die ze hebben uitgevoerd om wilde dieren te beschermen en te rehabiliteren. U kunt ook informatie vinden over hoe u kunt helpen en bijdragen aan hun missie. Verder leert u meer over Edwin Wiek en zijn achtergrond, zijn passie voor wilde dieren en hoe hij het idee kreeg om de WFFT op te richten.
We zijn erg blij dat u de tijd neemt om onze website te bezoeken en hopen dat u geïnspireerd raakt door het werk dat we doen en de inzet van Edwin Wiek en zijn team om wilde dieren te beschermen en te redden.
Natuurliefhebbers zullen zeker geïnteresseerd zijn in de website van de Wildlife Friends Foundation Thailand, een organisatie die zich inzet voor de bescherming en het behoud van bedreigde diersoorten in Thailand. De oprichter van deze organisatie, Edwin Wiek, is een bekende figuur in de wereld van dierenbescherming en natuurbescherming.
Edwin Wiek heeft een diepe liefde voor dieren en heeft zich toegewijd aan het beschermen van bedreigde diersoorten. Hij is geboren en getogen in Nederland, maar is al meer dan 20 jaar actief in Thailand. 

Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) is in 2001 opgericht door Edwin Wiek met hulp van de lokale bevolking uit de provincie Petchaburi. Dit omvat de abt van Wat Khao Look Chang die een groot stuk land aan de stichting leende om geredde dieren te huisvesten. WFFT is een NGO (niet-gouvernementele organisatie). We vertrouwen op de steun van andere dierenbeschermingsorganisaties en van veel mensen met een passie voor verandering.

Het redden en rehabiliteren van in gevangenschap levende dieren en het bieden van hoogwaardige zorg en een veilige omgeving waarin ze de rest van hun leven kunnen leven, in een omgeving die zo dicht mogelijk bij de natuur staat. Campagne voeren tegen alle vormen van dierenmishandeling en uitbuiting in Thailand, werken aan het beëindigen van de illegale handel in huisdieren en mensen ontmoedigen om alle wilde dieren als huisdier te houden. 

Help mee!

Wat kunt u doen

Features

Follow Us

Copyright 2023 © Ciska de Hilster