Welkom bij het Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) Special Emergency Housing (SEH) project!

Dit project is bedoeld om een veilige plek te bieden aan dieren die in nood verkeren, zoals slachtoffers van stropers, illegale handel of natuurrampen. Als vrijwilliger bij WFFT SEH zul je deel uitmaken van een team dat zich richt op de verzorging en rehabilitatie van deze dieren, zodat ze uiteindelijk weer kunnen worden vrijgelaten in het wild.

Als vrijwilliger zul je betrokken zijn bij een breed scala aan activiteiten, waaronder:

  • Dierenverzorging: Je helpt bij het voeden, schoonmaken en verzorgen van de dieren, en zorgt ervoor dat ze de juiste voeding en medische zorg krijgen.
  • Rehabilitatie: Je ondersteunt het rehabilitatieproces van de dieren door bijvoorbeeld wandelingen met hen te maken, hun vaardigheden te oefenen en hun leefomgeving zo natuurlijk mogelijk te maken.
  • Onderhoud: Je helpt bij het onderhouden van de faciliteiten en het terrein, zodat de dieren in een veilige en comfortabele omgeving kunnen leven.
  • Educatie: Je draagt bij aan educatieve programma’s voor lokale gemeenschappen, om bewustzijn te creëren over de waarde en bescherming van wilde dieren en hun natuurlijke habitats.

Wij verwelkomen iedereen

Als vrijwilliger bij WFFT SEH krijg je de kans om jezelf onder te dompelen in de wereld van de wilde dieren en om een verschil te maken voor hun welzijn. Je werkt samen met andere gepassioneerde vrijwilligers en experts op het gebied van dierenverzorging en -rehabilitatie, en leert vaardigheden die je in je verdere leven kunt toepassen. Daarnaast zul je genieten van de prachtige omgeving van Thailand en de cultuur van het land ontdekken.

We verwelkomen vrijwilligers van alle achtergronden en niveaus van ervaring. Het enige wat we van je vragen is een open geest, een positieve houding en een toewijding om bij te dragen aan het welzijn van wilde dieren.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij het WFFT SEH project!

Projectbeschrijving

Als vrijwilligerswerk bij de SEH klinkt als iets dat je graag zou willen doen, vul dan hier je aanmeldingsformulier in: Aanmeldingsformulier voor vrijwilligers
Raadpleeg voor meer informatie over onze projecten ons informatiepakket voor vrijwilligers of spreek met een van onze vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilliger@wfft.org.

We hopen dat je erbij kunt zijn!

Help mee!

Wat kunt u doen

Features

Follow Us

Copyright 2023 © Ciska de Hilster