Vrijwilligers

Vrijwilligers ◦ Dierenopvangcentrum ◦ Olifanten Opvangcentrum ◦ Dierenziekenhuis
Vrijwilliger

Natuurvrijwilliger Thailand

Natuurvrijwilligers spelen een belangrijke rol bij het beschermen en behouden van onze natuurlijke omgeving. Bij Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) kunnen vrijwilligers zich inzetten voor de bescherming en rehabilitatie van wilde dieren in Thailand. Als natuurvrijwilliger bij WFFT heb je de kans om te werken met een verscheidenheid aan dieren, waaronder olifanten, gibbons, beren, tijgers en andere inheemse diersoorten. Je helpt bij het verzorgen van de dieren en het creëren van een gezonde omgeving waarin ze kunnen gedijen. Daarnaast speel je als vrijwilliger een belangrijke rol in het creëren van bewustzijn en het educeren van het publiek over de noodzaak om onze natuurlijke omgeving te beschermen.

Door deel te nemen aan educatieve programma’s en outreachactiviteiten, kun je anderen inspireren om ook hun steentje bij te dragen aan het behoud van onze planeet. Als natuurvrijwilliger bij WFFT draag je bij aan een waardevolle missie om wilde dieren te beschermen en de toekomst van onze planeet veilig te stellen.

WFFT kan niet wachten om u te verwelkomen!

We hebben altijd hulp van vrijwilligers nodig om ervoor te zorgen dat we onze dieren de beste zorg en een betere toekomst geven, of dit nu is door terugkeer naar het wild of een leven lang zorg. 

Het merendeel van ons werk wordt gefinancierd via ons vrijwilligersprogramma, dus we zijn altijd blij met de steun. We hebben momenteel drie projecten: het Wildlife Rescue Centre (WRC), het Elephant Refuge (ER) en het Wildlife Hospital (HOSP). 

Onze projecten lopen allemaal vanuit één locatie op het platteland van Thailand, ongeveer 160 km ten zuidwesten van Bangkok. Dit betekent dat je vrijwilligerswerk en hulp op veel verschillende manieren kunt combineren.

Doe vrijwilligerswerk

WRC heeft meer dan 600 dieren waarvoor we uw hulp nodig hebben. Als WRC-vrijwilliger zorg je voor meer dan 10 soorten primaten, waaronder gibbons, makaken en orang-oetans; beren, otters, civetkatten, reptielen, vogels en nog veel meer.

Als vrijwilliger bij het WRC help je mee met het verzorgen van meer dan 10 soorten primaten, waaronder gibbons, makaken en orang-oetans; beren, otters, civetkatten, reptielen, vogels en vele andere dieren.

Vrijwilligers-wassen een olifant

(SEH) Project

Dit project is bedoeld om een veilige plek te bieden aan dieren die in nood verkeren, zoals slachtoffers van stropers, illegale handel of natuurrampen.

Het project SEH WFFT is een mooi voorbeeld van hoe individuen en organisaties zich kunnen inzetten voor een duurzame toekomst voor de natuur en wilde dieren. Door samen te werken met lokale gemeenschappen en andere organisaties, kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal.

Vrijwilliger

Het Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT) is een organisatie die zich inzet voor het redden en rehabiliteren van inheemse dieren in Thailand. Het werk van deze organisatie zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van vrijwilligers van over de hele wereld.

Vrijwilligers bij WFFT hebben de mogelijkheid om hands-on te werken met wilde dieren, waaronder olifanten, apen, beren en vogels. Ze helpen bij het voederen, verzorgen en rehabiliteren van deze dieren en dragen bij aan hun welzijn. Daarnaast ondersteunen vrijwilligers het educatieve programma van WFFT, waardoor het bewustzijn over de bedreigingen van inheemse dieren in Thailand wordt vergroot.

Het werk als vrijwilliger bij WFFT is uitdagend en veeleisend, maar ook zeer lonend. Vrijwilligers hebben de kans om nieuwe vaardigheden te leren, in een andere cultuur te werken en bij te dragen aan een nobele zaak. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken, en om een positieve impact te hebben op het leven van dieren en de lokale gemeenschap.

Als u geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden bij WFFT, kunt u zich aanmelden op hun website. Er zijn verschillende programma’s beschikbaar, variërend van enkele weken tot enkele maanden, en er is geen specifieke ervaring vereist. WFFT biedt training en ondersteuning aan alle vrijwilligers om ervoor te zorgen dat ze veilig en effectief kunnen werken.

 

Help mee!

Wat kunt u doen

Features

Follow Us

Copyright 2023 © Ciska de Hilster