Dierenwelzijn verbeteren

Het WFFT is een toonaangevende organisatie die zich inzet voor het welzijn van wilde dieren in Thailand. Naast hun inspanningen op het gebied van redding, rehabilitatie en behoud, richten ze zich ook op het beheersen van de populatie van zwerfhonden en -katten door middel van sterilisatie en castratie.
Sterilisatie en castratie en vaccinatie zijn belangrijke maatregelen om ongewenste voortplanting van huisdieren te voorkomen en ziektes. Het WFFT erkent dit en heeft daarom een kliniek opgezet di tussen Hua Hin als Cha Am ligt, waar ze deze diensten aanbieden aan de lokale gemeenschap.

Door het steriliseren of castreren van honden en katten kunnen veel problemen worden voorkomen. Het helpt bij het verminderen van het aantal zwerfdieren, voorkomt ongewenste zwangerschappen en vermindert het risico op bepaalde gezondheidsproblemen, zoals baarmoeder- en testikelkanker.

Het kliniek van WFFT in Hua Hin en Cha Am heeft personeel dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van deze ingrepen. Ze zorgen voor een veilige en zorgzame omgeving voor de dieren tijdens het hele proces, inclusief peroperatieve zorg, chirurgische ingreep en postoperatieve nazorg.

Naast het bieden van sterilisatie en castratie, speelt het WFFT ook een cruciale rol in het bewustmaken van de lokale gemeenschap over het belang van verantwoord huisdierbezit. Ze organiseren educatieve programma’s en evenementen om mensen te informeren over de voordelen van sterilisatie en castratie, evenals over algemene zorg en welzijn van huisdieren.

Door hun inspanningen op het gebied van sterilisatie en castratie dragen het WFFT en hun nieuwe kliniek in Hua Hin – Cha Am bij aan het verminderen van het aantal zwerfdieren, het bevorderen van verantwoord huisdierbezit en het verbeteren van het algemene welzijn van honden en katten in Thailand.

Help mee!

Wat kunt u doen

Features

Follow Us

Copyright 2023 © Ciska de Hilster