Honden en katten kliniek

People And Animals Thailand (PAT) is het nieuwste initiatief van Wildlife Friends Foundation Thailand .

De nieuwe kliniek, gelegen tussen Hua Hin en Cha Am, is speciaal opgezet om de overbevolking van straatkatten en -honden in het gebied aan te pakken.

Mensen en Dieren Thailand (PAT) Kliniek

De kliniek People And Animals Thailand (PAT) bevindt zich tussen Hua Hin en Cha Am. De kliniek is speciaal opgezet om de overbevolking van straatkatten en -honden in het gebied op humane wijze te beheren.

Elk jaar worden er miljoenen kittens en puppy’s geboren in de straten van Thailand. Tragisch genoeg zullen de meesten de eerste paar weken van hun leven waarschijnlijk niet overleven. De meerderheid zal bezwijken door honger, ziekte, verkeersongevallen of andere vreselijke sterfgevallen. 

Met ons sterilisatie/castratie- en vaccinatieprogramma is het ons doel om het lijden van straathonden en -katten te verminderen. Als er minder dieren op straat worden geboren, worden er minder geboren in een kort leven vol ellende. People and Animals Thailand is een gratis sterilisatie- en castratiekliniek voor de regio’s Phetchaburi en Prachuap Khiri Khan. 

Met een speciaal gebouwde operatiekamer met behulp van moderne anesthesie en chirurgische technieken, is het team in staat om ongeveer 200-300 straatdieren per maand te ontslachten en te vaccineren. Met uw donaties kunnen we meer helpen. Kunt u maandelijks een gift geven om de straathonden en -katten in Thailand te helpen? 

Waarom een ​​sterilisatie- en castratieprogramma?

Het casteren en sterilisatie van straatdieren is de meest humane manier om het probleem van overbevolking op de lange termijn op te lossen. Dit sterilisatieproject brengt dieren op dezelfde dag terug naar hun gebied, waardoor problemen worden geminimaliseerd en het dierenwelzijn wordt verbeterd. PAT kan een straathond of -kat steriliseren en vaccineren voor ongeveer 550 baht per stuk (ongeveer  15 EURO).

Vrijwilliger met Mensen en Dieren Thailand

De PAT-kliniek biedt vrijwillige veterinaire en niet-veterinaire programma’s. Je kunt vrijwilligerswerk doen met honden en katten ongeacht ervaring. Bovendien zijn de vrijwilligersvergoedingen essentieel om ons in staat te stellen dit programma uit te voeren.

Help mee!

Wat kunt u doen

Features

Follow Us

Copyright 2023 © Ciska de Hilster