Tung Thong

Hij werd drie jaar als huisdier gehouden en kreeg een onnatuurlijk dieet waardoor hij ziek werd. Nu herstelt hij en is hij veilig in onze opvang.
Nadat hij voor 3.000 THB van een jager was gekocht, werd Tung Thong drie jaar lang als huisdier gehouden door lokale dorpelingen die hem een ​​onnatuurlijk dieet gaven van fruit, brood en zelfs Oreos. Uiteindelijk werd hij ziek, maar gelukkig gaven de dorpelingen hem over aan ons opvangcentrum waar hij de zorg en voeding kreeg die hij nodig had.

Langzame lori’s zijn bedreigde primaten en staan ​​op de rode lijst van de IUCN vanwege het verlies van leefgebied, de jacht en de illegale handel in huisdieren. Laten we allemaal samenwerken om bewustzijn te verspreiden over de risico’s van het houden van exotische dieren als huisdier en om ze in hun natuurlijke habitat te houden.
Met de steun van onze geweldige donateurs kunnen we dieren zoals Tung Thong een tweede kans op leven geven.

Aangezien Tung Thong niet kan worden teruggezet in het wild, zal hij voor altijd in het WFFT-reservaat leven. Als non-profitorganisatie zijn we uitsluitend afhankelijk van de vrijgevigheid van donateurs om voor dieren zoals Tung Thong te zorgen. Hier kom jij om de hoek kijken. Help jij mee met het financieren van zijn nieuwe huis en doorlopende zorg? Van het verstrekken van voedzame maaltijden tot het creëren van een natuurlijke habitat waarin hij kan gedijen, jouw bijdrage kan ervoor zorgen dat Tung Thong het gelukkige en gezonde leven heeft dat hij verdient. Doneer hier om WFFT te steunen .

Help mee!

Wat kunt u doen

Features

Follow Us

Copyright 2023 © Ciska de Hilster