DRINGEND hulp nodig voor Wassana.

We hebben uw hulp nodig om dit ex-huisdier een lang en gelukkig leven te bezorgen.
Wassana was vastgeketend aan een hek en ijsbeerde op en neer over een houten plank. Ze heeft onnatuurlijk gedrag ontwikkeld vanwege haar onnatuurlijke leven. Ze heeft kale plekken waar ze haar vacht heeft geplukt als gevolg van stress en verveling.

Gelukkig, na 10 jaar in een kooi te hebben geleefd, is deze prachtige noordelijke varkensstaartmakaak nu bij WFFT en krijgt ze de veterinaire aandacht en zorg die ze nodig heeft. Maar ze heeft jouw hulp nodig!

Kun je ons alsjeblieft helpen om haar een beter leven te geven? We zitten vol met pas geredde dieren. We hebben minimaal  2.000 Euro nodig om Wassana te helpen. Ze heeft haar eigen ruimte, diergeneeskundige behandeling en liefdevolle dagelijkse zorg nodig. Nadat we haar gezondheid en gedrag hebben beoordeeld, hopen we dat we Wassana kunnen voorstellen aan enkele nieuwe makakenvrienden. We hebben ook dringend geld nodig om nieuwe makakenvelden aan te leggen zodat geïntegreerde geredde troepen hun dagen kunnen slijten in een zo natuurlijk mogelijke omgeving.

We hebben een lange wachtlijst van dieren die gered moeten worden. Maar zonder omheiningen en ruimte kunnen we simpelweg niet meer redden. Elk dier zoals Wassana dat we opnemen, is een levenslange verbintenis voor ons. Help ons alsjeblieft om haar en meer zoals zij een thuis en een betere toekomst te geven.

Help mee!

Wat kunt u doen

Features

Follow Us

Copyright 2023 © Ciska de Hilster