WFFT Dierenziekenhuis

Het WFFT Wildlife Hospital is het allereerste dierenziekenhuis in Thailand, gebouwd in 2005. Ons ziekenhuis behandelt jaarlijks honderden wilde dieren, maar we staan ​​ook open voor het publiek voor hun huisdieren en vee. Er zijn fulltime dierenartsen en dierenartsverpleegkundigen werkzaam in ons dierenziekenhuis.

Een donatie van u vandaag zal helpen bij het behandelen en verlenen van essentiële zorg aan gewonde, zieke en mishandelde dieren in het wild. Verder verwelkomen we ook ziekenhuisvrijwilligers om te helpen bij alle taken in en rond het ziekenhuis, inclusief schoonmaken en dierenbehandelingen. 

Ons ziekenhuis heeft drie hoofddoelen:

 1. Om reddingsoperaties uit te voeren van verwaarloosde en mishandelde dieren in het wild in heel Thailand, en om medische noodhulp, langdurige zorg en rehabilitatie te bieden.
 2. Levenslange veterinaire zorg bieden aan dieren die niet in het wild kunnen worden teruggezet.
 3. Gezondheidszorg bieden aan lokale huisdieren en dieren om onze lokale gemeenschap te helpen.

Een donatie van u vandaag zal helpen bij het behandelen en verlenen van essentiële zorg aan gewonde, zieke en mishandelde dieren in het wild. 

Verder verwelkomen we ook ziekenhuisvrijwilligers om te helpen bij alle taken in en rond het ziekenhuis, inclusief schoonmaken en dierenbehandelingen. 

Vrijwilligerswerk bij het WFFT Wildlife Hospital

Een vrijwilligersfunctie bij het WFFT Wildlife Hospital is een ideale optie voor diegenen die studeren om dierenarts of dierenartsassistent te worden, of een gekwalificeerde dierenarts of dierenartsassistent die iets terug wil doen en dieren in het wild wil helpen.

Ziekenhuisstudenten en vrijwilligers zullen in staat zijn om:

 1. Observeer chirurgische ingrepen en dierbehandelingen
 2. Meer informatie over natuurgeneeskunde en rehabilitatie
 3. Ga op dierenartsrondes om dierenpatiënten te zien en te behandelen
 4. Schone kooien, operatiekamers en gebieden rond het ziekenhuis

Let op: Fysiek contact en behandeling van dieren door vrijwilligers zal beperkt zijn. Stages van studenten zijn over het algemeen observatie. Assistentie bij procedures en behandelingen is ter beoordeling van het dierenartsenteam en gebaseerd op ervaringsniveau.

Om ziekenhuisvrijwilliger bij ons te worden, moet je aan de volgende criteria voldoen:

Je moet in goede fysieke en mentale conditie zijn en een warm en vochtig klimaat kunnen verdragen.

 1. Je moet Engels kunnen spreken.
 2. U moet 18 jaar of ouder zijn.
 3. U moet een gekwalificeerde dierenarts of veterinair technicus zijn, of ten minste uw derde jaar van veterinaire studies volgen (bewijs van ervaring, afstuderen en/of schriftelijke ondersteuningsbrief van uw school of universiteit is vereist).
 4. Je moet een positieve en praktische houding hebben ten aanzien van dierenwelzijn en natuurbehoud.

Help de prachtige natuur van Thailand te beschermen door te doneren , te bezoeken of vrijwilligerswerk te doen .