De belangrijkste doelstellingen van onze organisatie zijn:

20160523_114031
otters.jpg

Het redden en rehabiliteren van in gevangenschap levende dieren en het bieden van hoogwaardige zorg en een veilige omgeving waarin ze de rest van hun leven kunnen leven, in een omgeving die zo dicht mogelijk bij de natuur staat.

Campagne voeren tegen alle vormen van dierenmishandeling en uitbuiting in Thailand, werken aan het beëindigen van de illegale handel in huisdieren en mensen ontmoedigen om alle wilde dieren als huisdier te houden. WFFT probeert actief de illegale handel in wilde dieren te bestrijden en dieren te redden uit slechte omstandigheden of uitbuiting door menselijk vermaak.

Om veterinaire hulp te verlenen aan een ziek of gewond dier; wild of huiselijk. Lokale mensen (vooral kinderen), toeristen en de internationale gemeenschap opvoeden en aanmoedigen om dieren in het wild en hun natuurlijke habitats te waarderen, begrijpen en beschermen.

Een van de belangrijkste aspecten van natuurbehoud is het opleiden van lokale gemeenschappen en het vergroten van het bewustzijn onder toeristen, die vaak onbedoeld een grote vraag creëren naar de exploitatie van dieren in het wild. WFFT wil mensen de gevolgen van hun acties laten begrijpen en wil hen overtuigen om hun gewoonten en levenshouding te veranderen. Als het kopen stopt, stopt het doden ook. Er worden rondleidingen gegeven aan toeristen in het opvangcentrum met als doel het bewustzijn te vergroten voor de benarde situatie van de dieren bij het promoten van verantwoord ecotoerisme

Assisteren bij en ontwikkelen van nieuwe projecten met betrekking tot bescherming, rehabilitatie, humane omgevingen in gevangenschap en het welzijn van alle wilde dieren.

Om in gevangenschap levende dieren te rehabiliteren en ze weer vrij te laten in het wild, herbevolken van bosgebieden waar ze al bedreigd of uitgestorven zijn.

Help mee!

Wat kunt u doen

In het nieuws

Volg ons

Copyright 2023 © Ciska de Hilster