WFFT

Maruay

Maruay heeft jaren in een kooi geleeft. Dit is geen leven voor een tijger.

Maruay heeft jaren lang opgesloten gezeten in een kooi. Dit  is geen leven voor een tijger. Tot u doneerde om hem te bevrijden van een vreselijk leven. Hij heeft nu een goed leven dankzij uw steun. Hij leeft nu op het tijgeropvangcentrum bij (WFFT) met nog 9 tijgers die toen ook gered zijn.

De Phuket Zoo tijgers. Kijk hoe zijn leven is veranderd , dit kunnen wij alleen blijven doen met hulp van u. Alleen met uw steun kunnen wij nog meer tijgers redden. Er wachten nog 35 tijgers en 15 luipaarden die gered moeten worden. Wij kunnen dit niet zonder uw steun! Hartelijk dank!

Help de tijgers en de luipaarden!

Een dringende reddingsoperatie staat op het spel! 35 tijgers en 15 luipaarden zitten gevangen in een benarde situatie op een boerderij, maar we hebben een kans om hen te redden en een nieuw leven te geven bij het Wildlife Friends Foundation Thailand (WFFT). We weten dat we deze prachtige roofdieren een veilige toekomst kunnen bieden, maar dat kunnen we niet zonder jouw hulp.

Jouw steun maakt het verschil tussen gevangenschap en vrijheid, tussen verwaarlozing en zorgzaamheid. Door bij te dragen aan deze reddingsmissie, zul je direct bijdragen aan de bevrijding van deze majestueuze dieren en hun rehabilitatie in een omgeving waar ze kunnen floreren.

Deze tijgers en luipaarden verdienen een leven dat vrij is van uitbuiting en lijden. Bij WFFT krijgen ze de liefdevolle zorg en aandacht die ze zo hard nodig hebben. Jouw donatie zal worden gebruikt om hun transport, medische zorg en verblijf in het reservaat te ondersteunen.

Help alsjeblieft mee als je kunt. Jouw steun maakt een wereld van verschil voor deze prachtige wezens. Laten we samenwerken om 35 tijgers en 15 luipaarden een nieuw begin te geven, waar ze kunnen genieten van het leven dat ze verdienen. Bedankt voor jouw betrokkenheid en vrijgevigheid. Samen kunnen we het verschil maken!

Redding Van Tijgers En Luipaarden

WFFT is onlangs benaderd met betrekking tot de sluiting van een tijger- en luipaardfarm in Noord-Thailand. De boerderij is al gesloten voor het publiek en binnenkort zullen de deuren voor altijd sluiten. De autoriteiten hebben onze dringende hulp gevraagd en de eigenaar heeft ermee ingestemd om de 35 tijgers en 18 luipaarden die daar momenteel verblijven onder onze hoede te laten.